Direct naar de inhoud.

Vrijdagavond volop live televisie bij RTV1

  • door:
  • op:
Er is veel te zien vrijdagavond op het tv-kanaal van RTV1 | © Rutger Breider/RTV1

RTV1 – Vrijdagavond zal er veel live televisie worden uitgezonden bij streekomroep RTV1. Naast een uitzending van 1 op Vrijdag, wat altijd gepland staat op vrijdag, zal de omroep ook een live-uitzending maken rondom het defilé van de Avond4Daagse in Stadskanaal. Rond 21.00 uur zal er live geschakeld worden naar het gemeentehuis in Stadskanaal om het spoeddebat over de gevallen coalitie uit te zenden.

Om 19.00 uur zal de RTV1-talkshow 1 op Vrijdag starten. Daar zal de week besproken worden met actuele gasten. Aan de talkshowtafel zitten dit keer verslaggever Hielke Bosch om over de gebeurtenissen in het politiek onrustige Stadskanaal te spreken. Ook praten we met Johan Verhoeven over de 5×5 Estafette van de Runners.

Rond 19.45 uur wordt er live geschakeld naar de Avond4Daagse in Stadskanaal. Daar zal presentatrice Karin aanwezig zijn om verslag te doen van het evenement. Ze zal spreken met de organisatie, burgemeester maar natuurlijk vooral met de lopers die mee hebben gedaan aan de Avond4Daagse.

Rond 20.50 uur zal er live geschakeld worden naar het gemeentehuis in Stadskanaal. Dan wordt er voorbeschouwd met Rutger Breider en Hielke Bosch over het spoeddebat dat om 21.00 uur zal beginnen. Dit spoeddebat gaat over de politieke onrust binnen de coalitie en de partij Lokaal Betrokken die uit de coalitie is gestapt.

De vergadering zal live te zien zijn bij RTV1 en tijdens schorsingen zal er beschouwd worden op wat er is gebeurd en wordt er gesproken met politici. Dit zal politiek verslaggever Hielke Bosch op zich nemen.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal