Direct naar de inhoud.

Avond4Daagse Stadskanaal een groot succes met recordaantal lopers

  • door:
  • op:
Een recordaantal kinderen liep mee in de Avond4Daagse stoet | © Anno Kruize/RTV1

STADSKANAAL – Vol trots staan ze arm in arm, samen met de burgemeester, Paradise by the Dashboard Lights te zingen. Er valt een druk van de schouders bij de organisatie van de Avond4Daagse van Stadskanaal. Met een recordaantal deelnemers van 2100 lopers is het ook dit jaar weer gelukt om een veiling evenement neer te zetten.

Vrijdagavond stonden ze op een verhoging. Het bestuur van de Avond4Daagse in Stadskanaal konden de kinderen en volwassenen al van verre aan zien komen op de laatste dag van het wandelevenement. Voorzitter Patrick Bies geeft aan dat het evenement beter is gegaan dan verwacht. ‘Het is in één woord: geweldig!’

Het weer heeft meegeholpen aan het succes van het evenement. ‘Het weer was niet te warm en niet te koud. Vorig jaar was het ontzettend warm en hebben we de brandweer erbij gehad. Dat was met deze ideale wandeltemperatuur niet nodig.’

Het thema vrijdagavond was ‘Foute Vrijdag’. Een thema waar iedereen aan mag doen wat hij of zij maar wilt. Zo liep er iemand mee op klompen, was er een alien, en liepen er verschillende mensen in een onesie.

RTV1 zond de intocht afgelopen vrijdagavond live uit. Bekijk deze uitzending hieronder terug.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal