Direct naar de inhoud.

Leutje Sail laat opnieuw geschiedenis Veendam in ere

  • door:
  • op:
De haven van Veendam stond bol van het waterspektakel | © Hemmo Kuiper/RTV1

VEENDAM – Terwijl in Delfzijl hard gewerkt wordt aan het grote Sail-evenement, werd het kleinere broertje gisteren georganiseerd door Stichting Bogdike; Leutje Sail. De rijke vaargeschiedenis van Veendam werd tijdens de tweede editie weer in ere gehoouden.

Op een podium in de haven stonden de hele middag Shantykoren. Daarnaast waren er verschillende boten aanwezig in de haven van de Parkstad. Naast de grote boten zorgde ook de met radiografisch bestuurbare bootje in het water voor spektakel.

Nieuw dit jaar waren de evenementen op het Veenlustplein in het centrum van Veendam. Daar stond een band muziek te spelen, kon je limbodansen en was er een rodeosurfplank.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal