Direct naar de inhoud.

Politiebureaus Veendam en Stadskanaal dinsdag gesloten

  • door:
  • op:
Politiebureau in Veendam | © Hielke Bosch/RTV1

VEENDAM/STADSKANAAL – De politiebureaus in Stadskanaal en Veendam zijn aankomende dinsdag gesloten. De politiebonden voeren zo actie voor een goed vroegpensioen voor de politiemedewerkers. Het algemene nummer 0900-8844 en alarmnummer 112 blijven dinsdag bereikbaar.

De actie houdt in dat de bureaus in de Veenkoloniën dicht zijn van dinsdagnacht 00.00 uur tot dinsdagnacht 23.59 uur. ‘Voor algemene informatie, advies en voor meldingen die geen haast hebben, kunt u 0900-8844 bellen. Vanaf woensdag kunt u weer bij de politiebureaus terecht tijdens de gebruikelijke openingstijden’, aldus de politie.

Het politiebureau in Exloo zal ook gesloten zijn, maar deze is alleen op afspraak open.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal