Direct naar de inhoud.

N366 zeven weken afgesloten van Stadskanaal tot Mussel

  • door:
  • op:
Foto ter illustratie F: Pixabay

STADSKANAAL – De provincie pleegt vanaf maandag 1 juli groot onderhoud aan de N366 tussen vanaf de Nautilusweg bij de Rode Loper in Stadskanaal tot en met de aansluiting met de Musselweg (N975) bij Mussel. De werkzaamheden zullen zeven weken duren. De weg is daardoor vanaf 1 juli 6 uur tot 19 augustus 6 uur afgesloten.

Tijdens die zeven weken zal de Provincie het asfalt vernieuwen. In de eerste twee weken is de weg alleen afgesloten tussen Stadskanaal en Musselkanaal. De werkzaamheden aan het noordelijke deel, vanaf de aansluiting met de Van Boekerenweg (N378) tot de aansluiting met de Nautilusweg (N374) in Stadskanaal, duren tot maandagochtend 15 juli.

In het weekend voorafgaand aan het groot onderhoud zijn delen van de N366 gestremd voor diverse onderhoudswerkzaamheden, zoals bermonderhoud. De omleidingsroutes worden met borden aangegeven. -advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal