Direct naar de inhoud.

76-jarige man uit Odoornerveen al meer dan twee weken vermist in Zwitserland

  • door:
  • op:
Piet Bokhoven. | © Eigen foto

SIMPLON DORF/ODOORNERVEEN – De 76-jarige Piet Bokhoven uit Odoornerveen wordt al meer dan twee weken vermist in Zwitserland. De politie in Zwitserland roept mensen op die informatie hebben om die te delen.

Bokhoven vertrok op 8 juni vanuit een hotel in Simplon Dorf naar Binn. Een dorpje dat twintig kilometer verderop ligt. Daar had hij vanaf 10 juni een hotelkamer gereserveerd, maar daar is hij nooit aangekomen. Op sociale media omschrijft zijn schoonzoon hem als een avonturier, maar dat zij ook geen contact meer hebben kunnen krijgen met Bokhoven.

Zoekacties

Meerdere zoekacties in het gebied hebben tot nog toe niets opgeleverd. De politie hoopt dat mensen in de omgeving meer weten over wat er is gebeurd en waar de man nu is. Bokhoven is 1.88 lang, heeft middellang blond haar, een snor en blauwe ogen. Waarschijnlijk droeg hij op de dag van zijn verdwijning een blauwe sweater en een spijkerbroek.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal