Direct naar de inhoud.

RTV1 zendt ‘Gein op het Plein’ in Onstwedde live uit

  • door:
  • op:
Foto ter illustratie: Ter land ter zee en in de lucht tijdens opnames in Stadskanaal in 2006| © tltz

RTV1 – Donderdagavond organiseert de organisatie van de feestweek in Onstwedde het evenement ‘Gein op het Plein’. Met skelters zullen inwoners van Onstwedde van een stellage afrijden, waarna ze de bel moeten luiden. RTV1 zendt dit donderdagavond live uit op haar tv-kanaal en op Facebook.

Vorig jaar organiseerde de feestweek ook al een onderdeel van het bekende tv-programma ‘Ter land, ter zee en in de lucht’. Dat was toen ‘Fiets ‘m erin’. Dit jaar wilde de organisatie iets anders doen. ‘Ook dit is naar een bel rijden. Boven je skelter zit een haak, waaraan je rijdend die op de goede plek moet houden. Als dat lukt, dan blijf je droog en raak je de bel’, aldus voorzitter Saline Lantinga.

Vanaf 18.30 uur zal RTV1 de live-uitzending vanuit Onstwedde maken. Presentator Hielke Bosch zal kijken hoe nat de kandidaten worden en wie de winst uiteindelijk zal gaan pakken.

RTV1 is te bekijken op Ziggo kanaal 42, KPN kanaal 1458, SKV kanaal 25 of via de website www.rtveen.nl. Daarnaast wordt het ook op onze Facebookpagina uitgezonden.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal