Direct naar de inhoud.

Turkse gemeenschap Veendam viert overwinning op Oostenrijk

  • door:
  • op:
De Turkse gemeenschap vierde feest op het Museumplein | © Veendam Online

VEENDAM – De Turkse gemeenschap in Veendam vierde dinsdagavond groot feest. Ze vierden namelijk de 2-1 overwinning van het Turkse voetbalteam op het Oostenrijkse elftal. Na de wedstrijd kwamen verschillende feestvierders op het Museumplein in de Parkstad samen. Rond half 12 in de avond werd het weer rustig in het centrum.

Op social media wordt er vol enthousiasme gereageerd op de feestelijkheden. ‘Mooi toch, vind het wel gezellig. Beter dan ruzies of dat er spullen wordt kapot gemaakt. Lekker feest vieren’, reageert Angela onder een video van de feestvierders.

Berend uit Veendam kijkt al uit naar de wedstrijd van aankomende zaterdag, waarin Nederland Turkije treft. ‘Gefeliciteerd Turkije, hoop dat zaterdag ook een mooi feestje mag worden wie er ook wint of verliest. Wens beide landen veel succes!’

De Turkse gemeenschap viert feest | © Veendam Online-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal