Direct naar de inhoud.

V.V. Musselkanaal schenkt samen met ‘anonieme weldoener’ €4768 aan Stichting Rikki

  • door:
  • op:
V.V. Musselkanaal overhandigd de cheque aan Stichting Rikki | © V.V. Musselkanaal

MUSSELKANAAL – V.V. Musselkanaal haalde dit jaar met hun Batse Jeugdvoetbaltoernooi een flink bedrag binnen voor het goede doel. Dit jaar was gekozen om het opgehaalde geld te schenken aan Stichting Rikki Kanaalstreek, dat zich inzet voor kinderen die ‘aan de andere kant van het geluk’ geboren zijn, zoals de stichting het zelf noemt. 

Het Batse Jeugdvoetbaltoernooi wordt ieder jaar door V.V. Musselkanaal georganiseerd en is vernoemd naar Batse ten Hoff, Musselkanaal supporter in hart en nieren. Ieder jaar wordt er ook een goed doel aan het toernooi gekoppeld, dit jaar dus Stichting Rikki.

‘Anonieme weldoener’

De organisatie noemt deze tiende editie van het toernooi een ‘groot succes’. Er werd maar een bedrag van 2384 euro opgehaald, maar daarmee was het nog niet gedaan.  ‘Een anonieme weldoener verdubbelde dit bedrag waardoor het totaalbedrag op maar liefst 4768 euro kwam’, aldus een enthousiast V.V. Musselkanaal.

Het bedrag werd vervolgens met een grote cheque overhandigd aan Harm-Jan Riksen, voorzitter van Stichting Rikki.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal