Direct naar de inhoud.

RTV1 zendt Oostermoeroptocht in Borger live uit

  • door:
  • op:
Een van de praalwagens bij de optocht van vorig jaar | © Oostermoer

RTV1 – Deze week wordt het Oostermoerfeest in Borger georganiseerd. Eens in de vijf jaar mag dit dorp zich klaar maken voor de organisatie van het oorspronkelijke landbouwfeest. De hele week worden er activiteiten georganiseerd. Donderdag is er de traditionele Oostermoeroptocht met verschillende praalwagens en dat zendt RTV1 live uit.

Nadat Zuidlaren, Annen/Eext, Gieten en Gasselte/Gasselternijveen is het dit jaar weer de beurt aan de inwoners van Borger om het zomerse Oostermoer te organiseren. Het programma dit jaar is groot. Zo is er een lichtjesroute, een pubquiz, een huisdierenkeuring en een praalwagenoptocht.

De praalwagenoptocht is live te zien op het tv-kanaal en de Facebookpagina van RTV1. Vanaf 19.00 uur zal de uitzending starten en geeft een voice-over extra informatie over de praalwagens, het Oostermoerfeest en de feestweek.

RTV1 is te bekijken op Ziggo kanaal 42, KPN kanaal 1458, SKV kanaal 25 of via de website www.rtveen.nl. Daarnaast wordt het ook op onze Facebookpagina uitgezonden.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal