Direct naar de inhoud.

  • door:
  • op:
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

AKKA Expositie Alumni Klassieke Academie 2023 bij vanBeresteyn

17 augustus 2023 - 2 oktober 2023

VEENDAM – De alumni van de Klassieke Academie 2023 tonen hun prachtige werk in de Salon vanBeresteyn in Veendam. Deze veelzijdige expositie is te zien van 17 augustus t/m 2 oktober, met werk van Wil Bartels, Roxana Castro-Kooi, Maarten Dalstra, Roelie Douw, Joke Ganzevoort, Mark de Kok, Michelle Mertens, Suze Osseman, Pleun Procee, Marjet Visscher en Petra van der Wel.

Net als voorgaande jaren kunnen we in Salon vanBeresteyn kennismaken met een lichting kunstenaars die net examen heeft gedaan aan de Klassieke Academie in Groningen. Na vijf jarige opleiding laten ze in Veendam zien wat ze kunnen. De kunstenaars laten een verscheidenheid aan onderwerpen zien, uitgevoerd in verschillende technieken. De elf schilders tonen de kunstliefhebbers in Noord Nederland hun werk van hoge kwaliteit.

Salon vanBeresteyn is de galerie in het Theatercomplex vanBeresteyn. Kunstenaarsvereniging AKKA treedt op als galeriehouder. De Salon is dagelijks te bezoeken tijdens openingstijden van het cultuur- en congrescentrum vanBeresteyn. Adres: Museumplein 5A, 9641 AD Veendam. De ingang is via het Grand Caf├ę en gratis toegankelijk.

Wanneer

  • Dagelijks vanaf 17 augustus 2023 t/m 2 oktober 202313.00 – 13.00 uur

Prijzen

  • Gratis

Bron: www.visitgroningen.nl

Gegevens

Begin:
17 augustus 2023
Einde:
2 oktober 2023


-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal