Direct naar de inhoud.

  • door:
  • op:
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

BiebLab Live: De A.I. Quiz Kahoot Quiz met prijzen

31 mei 2023 @ 15:00 - 16:00

STADSKANAAL – Woensdag 31 mei spelen we een quiz over A.I. en we vroegen ChatGPT om een promotietekst te schrijven.

Wil jij alles weten over kunstmatige intelligentie? Ben jij een echte quiz-kampioen? Dan is onze online Kahoot quiz perfect voor jou!

Op woensdag 31 mei om 15.00 uur kun jij live meedoen met onze AI-quiz op www.youtube.com/bieblab. Maar deze quiz is niet zomaar een quiz – hij is helemaal gemaakt door kunstmatige intelligentie!

Tijdens de quiz zul je allerlei vragen krijgen over AI en de manier waarop het onze wereld beïnvloedt. Jeroen en Jolanda zullen de show presenteren en je door alle vragen leiden. Maar wees voorbereid, want de vragen kunnen soms behoorlijk uitdagend zijn!

Als je meedoet met de quiz, heb je niet alleen de kans om je kennis te testen, maar ook om te leren over hoe kunstmatige intelligentie werkt en waar het voor wordt gebruikt. En wie weet, misschien win jij wel de grote prijs als de ultieme AI-quiz-kampioen!

Dus zorg ervoor dat je erbij bent op woensdag 31 mei om 15.00 uur op www.youtube.com/bieblab. Schrijf je in, nodig je vrienden uit en maak je klaar voor de ultieme AI-quiz-ervaring – helemaal gemaakt door kunstmatige intelligentie!

Praktische info

Wil je meer leren over A.I.? Bezoek dan in juni de A.I. parade in Bibliotheek Stadskanaal en doe mee aan de activiteiten.

Gegevens

Datum:
31 mei 2023
Tijd:
15:00 - 16:00

Locatie

Bibliotheek Stadskanaal
Continentenlaan 2
Stadskanaal, Groningen 9501DG Nederland
+ Google Maps


-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal