Direct naar de inhoud.

  • door:
  • op:
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Gert Sennema & Westkantstad en Josien Bakker treden op Semspodium in Stadskanaal

23 september 2023

STADSKANAAL – Gert Sennema & Westkantstad en Josien Bakker treden op 23 september om 20:00 uur op Semspodium in Stadskanaal.

Over Gert Sennema & Westkantstad
Gert Sennema & Westkantstad, een band rond liedschrijver/kunstenaar Gert Sennema. De thuisbasis van de band is Grijpskerk, het Westerkwartier, zeg maar daar waar Groningen en Friesland elkaar raken… Sennema treedt op als singer-songwriter, als troubadour, verhalenverteller én dus ook met zijn band WestKantStad waarbij hij zich laat inspireren door zijn directe omgeving in relatie tot van alles en nog wat in de wereld. Bandleden hebben o.a. een koor, fanfare, blues- en rockachtergrond wat het geluid van de band kleurt. Onder de poëtische en prozaïsche teksten in het Westerkwartierse Gronings ligt een soms stevig gitaargeluid. Ongepolijste zang wordt aangevuld met verrassende achtergrondvocalen. Teksten en composities zijn geheel van eigen hand. Westkantstad is een combinatie van vertrouwd en verrassend, regionaal en mondiaal, euforisch en melancholisch, maar vooral spelvreugde en intimiteit.

Ook zal deze avond een aantal nieuwe liedjes ten gehore brengen van onze reeds net uitgebrachte album ‘Stroom’  en een aantal liedjes samen spelen met Josien Bakker.

Bezetting van Westkantstad:

Gert Sennema: zang en gitaar

Jan Ruiter: bas en achtergrondzang

Bennie Timmer: gitaar en achtergrondzang

Sjouke Dijkstra: gitaar en achtergrondzang

Siemon Terpstra: drums en achtergrondzang

Entree € 15,00

Reserveren is gewenst  www.semsstraatkerk.nl

Gegevens

Datum:
23 september 2023


-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal