Direct naar de inhoud.

  • door:
  • op:
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Hart voor je zaak – Hét werkgeversevenement van het noorden in Martiniplaza in Groningen

14 februari @ 08:00 - 17:00

GRONINGEN – Hart voor je zaak is hét evenement voor ondernemers, bedrijfsleiders en (hr-)managers op woensdag 14 februari 2024 in Martiniplaza. Nieuw talent aanboren, werk anders organiseren, binden en boeien van personeel? Het is tijd voor een nieuwe aanpak. Werkgevers kunnen volop inspiratie opdoen tijdens het evenement. Zij gaan de deur uit met goede ideeën over hoe je door samenwerken en met liefde voor je personeel klaar kunt zijn voor de toekomst. 

Nieuwe uitdagingen voor werkgevers 

Door de krapte op de arbeidsmarkt hebben bedrijven steeds meer moeite om geschikte kandidaten te vinden. Ze staan voor nieuwe uitdagingen als het gaat om het vinden en vasthouden van personeel En moeten anders kijken naar de beschikbare potentiële kandidaten. Hoe? Daar nemen we ze in mee tijdens ons event Hart voor je Zaak. Collega-ondernemers vertellen hoe zij het nu anders doen en wat hen dit oplevert. Daarnaast geven we workshops en vertelt Tom Coronel hoe zij het ook anders zou kunnen doen binnen hun bedrijf. 

 34 oplossingen voor personeelstekort 

Laat je ook inspireren door lokale ondernemers die met een goede dosis lef en hart voor de zaak durven te groeien. Kies je eigen workshop uit de 34 oplossingen voor personeelstekort, zodat jij direct je opgedane inspiratie kunt toepassen. We pakken het groots aan, zorg dat je erbij bent!  

 Aanmelden en meer informatie 

Heb jij ook hart voor je zaak? En durf jij te groeien?  Kom dan naar het evenement op Valentijnsdag van 12.15-17.00 uur in Martiniplaza. De toegang is gratis. Kijk voor informatie over aanmelden en het programma met overzicht van de workshops op www.hartvoorjezaak.nl 

#samenwerkenloont 
Hart voor je zaak is een initiatief van Werk in Zicht, VNO-NCW en SBB. We werken aan een arbeidsmarkt waar iedereen welkom is, zich kan ontwikkelen en duurzaam inzetbaar blijft.  Samen helpen we 20.000 inwoners een stap vooruit.  

Gegevens

Datum:
14 februari
Tijd:
08:00 - 17:00


-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal