Direct naar de inhoud.

  • door:
  • op:
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Raadslid iets voor U? cursus op zaterdag 2 maart in Sleen

2 maart @ 10:30 - 15:00

De VVD Emmen, VVD Coevorden en VVD Borger-Odoorn organiseren opnieuw de Cursus Raadslid Iets voor U? De cursus is speciaal gericht op mensen die overwegen de gemeentelijke politiek in te stappen. Dat hoeven niet per se VVD-stemmers te zijn, de cursus staat open voor alle politieke gezindten. De cursus wordt gehouden op zaterdag 2 maart in het oude Gemeentehuis van Sleen van 10.30 uur tot circa 15.00 uur.

Invloed uitoefenen op gemeentepolitiek
Gemeentepolitiek is razend interessant. “Je praat mee en je beslist mee over belangrijke dingen in je directe leefomgeving. Je kunt invloed uitoefenen, je kunt er je ziel en zaligheid in kwijt. Maar dan moet je wel weten hoe het werkt en wat erbij komt kijken. Voor zulke mensen is deze cursus bedoeld. Een echte aanrader.” De cursus is niet alleen bestemd voor eigen toekomstige raadsleden. Al speelt dat wel een rol. Goede mensen moet je tijdig in het vizier krijgen zodat je ze goed kan voorbereiden en opleiden.
Vol = vol
De cursus wordt gegeven door Bert Homan. Die is niet alleen professioneel trainer, hij is ook raadslid van VVD Assen in Assen en oud-wethouder. Hij weet hoe een gemeenteraad werkt, wat commissies zijn, wat de rol van financiƫn zijn en hoe de verhoudingen liggen. Belangstellenden kunnen zich opgeven door te klikken op deze link.

Gegevens

Datum:
2 maart
Tijd:
10:30 - 15:00


-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal