Direct naar de inhoud.

  • door:
  • op:
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Rick Hilberts lanceert nieuwe EP ‘Mörgen’ in Valthermond

6 april

Op 6 april 2024 presenteert singer-songwriter Rick Hilberts zijn nieuwste Drentstalige EP ‘Mörgen’ in d’Rentmeester te Valthermond. De EP, volledig in het Dréents dialect, biedt een unieke gelegenheid om dit regionale dialect verder onder de aandacht te brengen van een brede doelgroep. Tijdens de EP-release neemt Rick Hilberts je mee in een wereld van mooie melodieën, prachtig gitaarwerk en fantastische Drentse teksten. Teksten over niets en over alles, groot en klein leed, verlangen, uitzichten en windmolens. Een ode aan de schoonheid van de Drentse taal.

Rick Hilberts
Rick Hilberts, afkomstig uit Drenthe, staat bekend om zijn authentieke singer-songwriterstijl, waar hij persoonlijke verhalen afwisselt met bijzondere thema’s. Zo is bijvoorbeeld zijn nummer ‘Vallende Sterren’ geïnspireerd op een verhaal uit de Tweede Wereldoorlog.

Zijn artistieke kwaliteiten werden in 2021 erkend tijdens het Drèents Liedtiesfestival, waar hij met zijn nummer ‘As ik ’t wachten kan’ hoge ogen gooide. In 2022 won hij het festival met ‘Vallende sterren’. De jury, bestaande uit Marjolein Scherphuis, Hijlco Span & Janine Vos, prees het nummer met de woorden: vernieuwend en onaards mooi, een simpel nummer dat niet meer nodig heeft dan een goede zanger en een mooie tekst.’

De EP-release op 6 april begint om 20.00 uur in d’Rentmeester te Valthermond. Kaarten zijn verkrijgbaar voor €17,50 via https://www.drentmeester.nl/events/rickhilberts.

Gegevens

Datum:
6 april


-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal