Direct naar de inhoud.

  • door:
  • op:
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zomermarkt en Open Dag bij De Vuurvlinder in Stadskanaal

12 juli @ 10:00 - 18:00

Op 12 juli 2024 organiseren wij van Democratische School De Vuurvlinder (particulier kleinschalig niet door de overheid bekostigd) in samenwerking met regionale ondernemers een bijzondere Zomermarkt! Kom langs op de locatie aan de Electronicaweg 23 in Stadskanaal en ontdek alle leuke activiteiten en producten die we te bieden hebben. ūüĆŅūüŹę Helaas hebben zij hier nog geen groen schoolplein en willen zij deze na de grote vakantie aan gaan leggen. Nu willen zij op 12 juli een zomermarkt organiseren van 10.00 tot 18.00 uur. Hun kinderen hebben geweldige idee√ęn voor een groen schoolplein, inclusief veel groen, een zandbak, schommel, vuurplaats, moestuin en een waterspeelplaats. Om dit mogelijk te maken, werken ze samen met fantastische lokale ondernemers!

Op dit moment hebben zij diverse sponsoren bereid gevonden om producten te doneren voor de verkoop. Zo hebben wij woondecoratie van Hof van Sellingenin Sellingen, Woonaccessoires van Tuingroen Stadskanaalin Stadskanaal, Vlees en Bakpan van Slagerij WubsLuuk Wubs uit Musselkanaal ( welke ook enkele vleespakketten voor de verloting doneert ), Kadopakket van ZonderMeuk.nl voor de verloting ( daarnaast staan ze er met een kraam met producten ), Komt auteur Patricia May langs om voor te lezen en daarnaast staat ze met haar boeken op onze zomermarkt, Pets Place Borger, Fruit op Bedrijf doneert fruit voor de kinderen, Mibu Wijnen(doneert voor de verloting wijn ), Hebben wij workshops met medewerking van Sportschool OOokJijkanhet, Wereldrestaurant Goud РStadskanaal, en sluiten er elke dag nog ondernemers bij aan die samen met ons willen zorgen dat Democratische School De Vuurvlinder een groen schoolplein kan realiseren.
Samen met elkaar willen zij mogelijk maken dat deze kleinschalige particuliere school van een plein van enkel straatwerk een mooie groene plek kan maken waarin kinderen zich volop kunnen ontwikkelen.
Uiteraard is hier geld voor nodig en daarom slaan zij als ondernemers de handen in een om dit doel te realiseren.
Wat kun je verwachten?
✨ Biologische producten
✨ Woondecoratie
✨ diverse andere artikelen
✨ Workshops
✨ Verloting
✨ Heerlijk eten en drinken
✨ Oud-Hollandse spelletjes zoals spons gooien
✨ Springkussen
✨ Schminken
✨ Kunst en handgemaakte artikelen door onze leerlingen
ūüďÖ¬†Datum: 12 juli 2024
ūüēô¬†Tijd: 10:00 – 18:00 uur
ūüď欆Locatie: Electronicaweg 23, Stadskanaal

Gegevens

Datum:
12 juli
Tijd:
10:00 - 18:00


-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal