Direct naar de inhoud.

Caravan schiet achter auto weg

  • door:
  • op:

politie_drentheStadskanaal – Woensdagavond om even voor half zes kreeg de brandweer van Stadskanaal een melding van een ongeval met materieel schade aan de Hoofdstraat. Ter plaatse bleek een caravan achter een auto weg geschoten te zijn. Deze werd door de naast gelegen brugleuning gespietst. De caravan lag bijna in het water en de brandweer moest hem dan ook vastzetten met de lier totdat de berger kwam. Bergingsbedrijf Keizer heeft met behulp van een takel en een lier de caravan weer op de weg gekregen en afgesleept. Een deel van de hoofdstraat is tijdelijk afgesloten geweest voor doorgaand verkeer zodat de bergingswerkzaamheden veilig uitgevoerd konden worden.

VIDEO 1
VIDEO 2

 -advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal