Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Caravan schiet achter auto weg

politie_drentheStadskanaal – Woensdagavond om even voor half zes kreeg de brandweer van Stadskanaal een melding van een ongeval met materieel schade aan de Hoofdstraat. Ter plaatse bleek een caravan achter een auto weg geschoten te zijn. Deze werd door de naast gelegen brugleuning gespietst. De caravan lag bijna in het water en de brandweer moest hem dan ook vastzetten met de lier totdat de berger kwam. Bergingsbedrijf Keizer heeft met behulp van een takel en een lier de caravan weer op de weg gekregen en afgesleept. Een deel van de hoofdstraat is tijdelijk afgesloten geweest voor doorgaand verkeer zodat de bergingswerkzaamheden veilig uitgevoerd konden worden.

VIDEO 1
VIDEO 2

 

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.