Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Drugsdealers op pad met versufte passagier in Stadskanaal

StockphotoPolitieStadskanaal / Praamweg – De politie heeft donderdagavond twee mannen (19 en 33 jaar) uit Nieuw-Buinen en Stadskanaal aangehouden. Politieagenten controleerden de 33-jarige automobilist in de Julianastraat in Stadskanaal. Agenten troffen in de auto een versufte 19-jarige passagier aan. De dienders roken een sterke wietlucht en zagen dat de bestuurder ook een joint had gerookt.

Bij onderzoek in de auto troffen agenten softdrugs, harddrugs, XTC-pillen en een knuppel aan. Het duo werd aangehouden en moest mee naar het politiebureau. Van de 33-jarige bestuurder werd door de arts een bloedproef afgenomen om te kunnen vaststellen of de bestuurder drugs gebruikt heeft. De drugs en het wapen werden in beslaggenomen.

De politie besloot ook een kijkje te nemen in de woning van de 33-jarige Kanaalster. In de woning aan de Praamweg in Stadskanaal troffen agenten nog eens een aanzienlijke hoeveel harddrugs aan. Ook deze verdovende middelen werden in beslaggenomen. Beide verdachten werden ingesloten in het cellencomplex aan de Hooghoudtstraat. De politie stelt een onderzoek in.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.