Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Fietsenhok brand + Burgernetactie

Net na middernacht zagen politieagenten dat er een brand woedde bij het fietsenhok op het schoolplein van de Gabriel Damschool in Stadskanaal. De agenten gebruikten de brandblusser om het vuur te doven. Voor de zekerheid is de brandweer ook nog ter plaatse geweest. Uit onderzoek bleek dat er die middag een rommelmarkt op het schoolplein was geweest. Sommige spullen bleven staan en deze waren nu in brand gestoken. De schade aan het fietsenhok bleef beperkt. Na een paar minuten werd er een burgernetactie uitgegeven in Stadskanaal
ivm deze brand. Zie de melding en de directe link daar naar toe onder aan deze tekst. De politie doet onderzoek naar deze zaak. Zij is op zoek naar getuigen van de brand en/of mensen die weten wie er verantwoordelijk zijn voor de brandstichting. Neem contact op met de politie via het algemene nummer 0900-8844 (lokaal tarief). Blijft u liever anoniem, belt u dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000 (gratis).

Update 01:00 uur:
Politie had de brand ontdekt en hebben dit met de brandblusser uit de auto kunnen blussen in afwachting van de brandweer. Politie heeft wel met lint afgezet voor onderzoek. Verder geen info.
112regiostadskanaal bedankt voor je info tweet

Actie gestart: zondag 22 april 2012 0:39:36
Aantal benaderde deelnemers: 1111
SMS bericht:  Graag uitkijken naar verdachte personen ivm een brand in de Utrechtselaan te stadskanaal Heeft u informatie bel dan 0800-0011

Burgernetactie link 

Foto’s gemaakt door: 112regiostadskanaal en Firestationstadskanaal + video

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.