Direct naar de inhoud.

Gewonde bij ongeval

  • door:
  • op:


Stadskanaal –
Woensdagmiddag om tien over vijf moesten de hulpdiensten van Stadskanaal uitrukken voor een ongeval aan de Atlantislaan in Stadskanaal. Bij aankomst van de hulpdiensten zat een 24-jarige automobiliste uit Stadskanaal in de auto die later met de ambulance naar het ziekenhuis werd vervoerd. Vanwege de ontruiming van het tentenkamp in Ter Apel was er weinig politie in Stadskanaal, de fotografen hebben daarom het verkeer geregeld totdat de politie er was. Het ongeval gebeurde doordat de zwarte Volvo af wou slaan en de Blauwe auto dit vermoedelijk niet op tijd had gezien. De beschadigde auto’s werden door bergingsbedrijf Keizer afgesleept. De Atlantislaan was ongeveer anderhalf uur afgesloten tussen de Van Boekerenweg en de Onstwedderweg.

Persbericht:
STADSKANAAL – Een 24-jarige automobiliste uit Stadskanaal is woensdagmiddag gewond geraakt bij een verkeersongeval in haar woonplaats. De vrouw wilde vanaf de Atlantislaan afslaan naar de Krommewijk. Een 24-jarige automobilist (woonplaats niet bekend) die achter haar reed, merkte dit te laat op en botste tegen de auto. De vrouw is voor onderzoek naar een ziekenhuis gebracht.

VIDEO

Foto’s gemaakt door: – Ronny – 112regioflitsMedia-Stadskanaal en 112regiostadskanaal -advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal