Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Twee roeken bevrijd


Stadskanaal –
Donderdagmorgen rond half tien heeft de politie assistentie gevraagd aan de brandweer om een vogel te komen bevrijden op het dak van een woning in de Eikenhage in Stadskanaal. Een roek bleek met zijn pootje vast te zitten aan een ventilatiekap op het dak. Met de hoogwerker heeft een brandweerman deze roek bevrijd, maar er bleek ook nog een roek in deze pijp te zitten die er gelijktijdig uit kwam en op het dak bleef liggen. Deze twee zijn in een kooi van de dierenambulance aan de medewerker overhandigd en mee genomen naar het dierenasiel voor de nodige zorg. Tijdens deze werkzaamheden was een gedeelte van de Eikenhage tijdelijk dicht voor verkeer.

Foto’s en video gemaakt door: – Ronny – 112regioflits

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.