Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Schuurbrand blijkt mee te vallen


(Foto gemaakt door: Lisa)

Stadskanaal –
Zaterdagmiddag tegen 13:45 uur werd brandweer van Stadskanaal opgepiept voor een schuurbrand achter een woning in de Westerparralelstraat in Stadskanaal-Noord. Volgens info was het geen erge brand en kon men erger voorkomen. Meer info niet bekend.

Tijdens de Zaterdag Middagmix van RTVStadskanaal die op deze dag live aanwezig was tijdens de tweede dag van Verrassend Stadskanaal, waren twee 112fotografen (Marc en Martijn) uit Stadskanaal in de studio aanwezig. Deze twee jongens zijn nieuwkomers in het team van RTVStadskanaal. Bij calamiteiten in de regio of kleine 112 gebeurtenissen waar zij naar toe gaan voor nieuws en foto’s te vergaren kunnen zij door BertJan Brinkman gebeld worden om dan een korte live verslag te doen van een onverwachtse gebeurtenis. Hieronder een paar twitter foto’s van deze dag waar zij een korte verslag voor de microfoon gaven van de brandweer uitruk naar de Westerparralelstraat. Het was live te horen in de uitzending Zaterdag Middagmix. Of hier nog een stukje audio als mp3 geplaatst gaat worden is niet bekend. (wij wachten af).

Foto’s (twitter) gemaakt door: BertJan Brinkman

 

 

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.