Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Kind gewond bij zwembad de BarkhoornSellingen – 
Vrijdagavond om tien over zes werden de Ambulance hulpdiensten van Stadskanaal opgeroepen voor een kind dat gewond was geraakt in het zwembad ‘de Barkhoorn’ in Sellingen. Er had zich een (bijna) verdrinking voor gedaan. Vermoedelijk was in het zwembad een kind uitgegleden en in het water gevallen. Aangezien de melding zeer ernstig was zijn de politie en ambulance met spoed ter plaatse gegaan. En tevens de Officier van Dienst Geneeskundig. Bij aankomst van de hulpdiensten huilde het kind en heeft het ambulance personeel het kind behandeld. Ook het MMT kwam met de traumahelikopter ter plaatse om medische hulp te bieden. Het Slachtoffertje is met de ambulance naar het ziekenhuis vervoert, en zal daar een nacht ter observatie moeten blijven. Voor de moeder en de zusjes is vervoer geregeld. De zusjes hebben een troostbeer gekregen van de hulpverleners. De traumahelikopter is daarna vertrokken naar Eelde om te tanken. En is weer retour gegaan naar het Helidek op het UMCG in Groningen.

Politie persbericht:
Sellingen – Een 3-jarig jongetje uit Sellingen is vrijdagavond gered van de verdrinkingsdood. Het jongetje was met zijn gezinsleden in het zwembad aan de Dennenweg in zijn woonplaats. Plotseling zag de vader het jongetje in het peuterbad onder water liggen. Hij is uit het water gehesen en bleek geen ademhaling en hartslag te hebben. Dankzij reanimatie van de badmeester en een bezoeker is het jongetje bijgekomen. Hij is ter observatie overgebracht naar het ziekenhuis.

VIDEO

Foto’s zijn gemaakt door: Fotograaf E. , Mesecure en 112regiostadskanaal + video

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.