Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Afgebroken tak beschadigd auto

Buinen –
Woensdagmiddag om drie uur werd er een stormschade gemeld bij Land van Bartje aan de Buinerweg. Het hier ging om een tak die bovenop een auto was gevallen. Door de stormachtige wind is een grote tak van een boom op een parkeerplaats afgebroken. De tak werd eerst stukje voor stukje in stukjes gezaagd door de brandweer van Borger. Met behulp van een touw werd de dikste stuk tak vast gezet en los gezaagd. Daarna kon de auto van zijn plek gereden worden om de gehele boom om te kunnen zagen. De schade aan de auto was nog behoorlijk. Het voorraam was volledig ingedeukt, en er zaten wat krassen verspreid over de auto.

Foto’s gemaakt door: 112borger

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.