Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Twee maal automatisch brandalarm


Buinen –
Dinsdagavond tegen elf uur en woensdagnacht om twintig voor 1 werd de brandweer van Borger opgeroepen voor een Automatisch brandalarm bij Nefit BV aan de Spoorstraat in Buinen. Toen men te plaatse kwamen is men gelijk naar binnen gegaan en een controle uitgevoerd in het pand. Met de warmtebeeldcamera werd gekeken of er een vuurhaard was te bekennen. Er werd niks gevonden. Nadat de brandalarm was gereset keerde ze terug naar de kazerne. Maar om twintig voor 1 woensdagnacht kwam dus de tweede melding van een automatisch brandalarm, ook nu werd er niets waargenomen. Het vermoeden is dat er twee keer een storing is geweest en dat er in de melders in het pand stof of vuil aanwezig is. Het bedrijf is al meer dan een jaar weg uit dat pand en staat dus al een hele poos leeg. De gemeente heeft nog geen besluit genomen wat er nog staat te gebeuren met het lege pand waar Nefit tientallen jaren in heeft gezeten. 

Archief uit 2010Nefit stopt met haar productie in Buinen

Foto’s gemaakt door: Marcel Euving | 112borger

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.