Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Motorrijder schampt boom


Drouwenerveen –
Zondagavond rond negen uur heeft er op de Noorderstraat in Drouwenerveen een eenzijdig ongeval plaatsgevonden met een motorrijder. Door nog onbekende oorzaak is de bestuurder in een flauwe bocht met zijn motor in de berm gekomen en heeft hierbij een boom geraakt waarna de motorrijder ten val is gekomen. De motor en bestuurder zijn nog enkele meters doorgeschoven over het wegdek waarna de motor aan de andere zijde van de weg in de berm naast een andere boom tot stilstand is gekomen. De bestuurder is door het ambulancepersoneel gestabiliseerd en naar een nabij gelegen ziekenhuis vervoerd. De zwaarbeschadigde motor is door bergingsbedrijf keizer afgesleept. De weg was tijdelijk afgesloten voor alle verkeer, ook tijdens de berging.

Persbericht Politie:
Motorrijder gewond na eenzijdig ongeval
Drouwenerveen – Een 29-jarige motorrijder uit Gasselternijveenschemond is zondagavond gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval de Noorderstraat. De man raakte in de bocht, door nog onbekende oorzaak, met zijn voorwiel in de berm. Hij raakte daarbij een boom en kwam ten val. Zijn motor raakte total loss en is afgesleept. De motorrijder was bij bewustzijn en is voor controle naar het ziekenhuis in Stadskanaal gebracht

Foto’s gemaakt door: – Ronny – 112regioflits + video en Fotograaf E.
Tipgever word bedankt voor de tip

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.