Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Koeien ontsnapt uit weiland

Stadskanaal –
In de nacht van vrijdag op zaterdag kreeg de brandweer van Stadskanaal een melding dat er koeien waren ontsnapt uit een weiland aan de Esdoornstraat in Stadskanaal. Er was eerst onduidelijkheid om hoeveel koeien het precies ging, maar de boer die op een quad ter plaatse kwam vertelde dat hij 31 koeien had. De boer is de koeien met de quad op gaan jagen en zijn zo mede door hulp van de brandweer en omstanders weer het weiland in gedreven. De brandweer heeft nadat de koeien weer in het weiland stonden voor de zekerheid nog gezocht met een warmtebeeld camera, maar er werden verder geen koeien aangetroffen. De boer heeft het draad dat was geknapt gerepareerd.

Foto’s gemaakt door: 112regiostadskanaal

 

 

 

 

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.