Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Boomklimmer durft niet meer

Nieuw Buinen – 
De brandweer van Stadskanaal werd dinsdag aan het eind van de middag opgeroepen voor een kind dat in een boom zat in aan de Parklaan in Nieuw Buinen. Het kind was in de boom geklommen maar durfde er niet meer uit. Een omstander is ook de boom ingeklommen maar slaagde er niet in om het kind uit de boom te krijgen waarna de brandweer werd gewaarschuwd. De brandweer heeft een ladder tegen de boom aangezet waarna beide personen weer uit de boom konden komen. Voor de schrik heeft het kind een Good-beer (troostbeer) gekregen van de brandweer. Het ventje had verder geen letsel overgehouden van zijn hoogte avontuur.

Foto’s gemaakt door: – Ronny – 112regioflits, Fotograaf E. en 112regiostadskanaal

.
.

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.