Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Pand volledig uitgebrand in gasselternijveen

Gasselternijveen –
Vrijdagnacht werden de brandweer korpsen van Gasselternijveen en Gieten opgeroepen voor een woningbrand aan de Gasselterweg in Gasselternijveen. Het ging om een voormalig winkelpand wat nu als woonhuis diende. Ten tijde van het uitbreken van de brand waren de bewoners niet thuis deze waren op vakantie. De buren aan de overkant van de straat, werden wakker van glas gerinkel en zagen toen de vlammen al uit het pand aan de overkant slaan. Waarop meteen de hulpdiensten werden gebeld. Persoonlijke ongelukken deden zich niet voor. Over hoe de brand is ontstaan en de omvang van de schade is op dit moment niet bekend, het pand brandde volledig uit.

Foto’s gemaakt door: Fotograaf E.

.
.

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.