Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Scootmobiel slaat op hol

Stadskanaal  –
Maandagmiddag rond kwart voor twee raakte een vrouw met haar scootmobiel te water. Haar racemonster was op hol geslagen wat de vrouw later verklaarde tegenover de politie. In de buurt van de flat De Renne was zij in de vijver beland. Omstanders haalden de vrouw uit de vijver en leden van de gemeente en de sterke arm van de politie hebben het racemonster uit de vijver gevist. Met een nat pak kon ze te voet naar huis wat vlak in de buurt is, het racemonster is door de gemeente afgevoerd.

Foto’s van: Mediastadskanaal

.
.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.