Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Man met been vast in aardappelrooimachine

Veelerveen –
Donderdagmiddag om tien over twee moesten hulpdiensten uitrukken naar de Veelerveensterweg waar een man met zijn been in een aardappelrooimachine vast is komen te zitten. Heel snel werden er brandweerkorpsen bij geallameerd om de man los te krijgen. Uiteindelijk is het gelukt met brandweer Vlagtwedde, Bellingwedde, politie, ambulance en het mobiel medisch team om de man te bevrijden. De man is per traumahelikopter naar het UMCG vervoert. Over de ernst van de verwondingen en de toedracht van het ongeval is niets bekend.

VIDEO

Foto’s en video gemaakt door: 112regiostadskanaal 

.
.

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.