Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Veel stormschade – omgewaaide bomen Stadskanaal

Stadskanaal – + video
Een korte stevige storm net na het middag uur op vrijdag 5 oktober wat over de drie noordelijke provincies raasde heeft in o.a. Stadskanaal voor veel omgewaaide bomen gezorgd. In Stadskanaal was het raak naast de Drouwenermondsebrug, Lyceumlaan naast en achter de flat. En later nog 1 boom die schade heeft veroorzaakt aan een bedrijfswagen in de Burg van Zevenhovestraat. Verder door gehele provincie Groningen omgewaaide bomen en afgebroken taken in o.a. Harkstede, Westerbork, Onstwedde, Sellingen, Vlagtwedde en Musselkanaal. De meeste bomen in Stadskanaal zijn in stukken gezaagd en versnipperd door een hoveniersbedrijf. Brandweer Stadskanaal was bezig in de Burg van Zevenhovenstraat. In de Lyceumlaan stond een boom op omvallen. Lokken heeft deze een handje geholpen en om laten vallen. In deze boom zat een meter diepe gat wat helemaal weg was gerot dan wel gegeten door ongedierte. Deze boom zorgde voor gevaarlijke situaties tijdens het uit gaan van de basisschool en het langs rijdende verkeer.

Foto’s gemaakt door: – Ronny – 112regioflits

.
.
Video

.
 

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.