Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Ernstig geweldsdelict langs de Oosterkade

Oosterkade (Foto: archief/streetview)

STADSKANAAL – Dankzij alert handelen van een 19-jarige man uit Musselkanaal is zaterdagnacht erger voorkomen bij een 21-jarige dorpsgenoot. Het slachtoffer was volgens eigen zeggen op de Oosterkade in Stadskanaal door een onbekende man van zijn fiets getrapt. Hij kreeg vervolgens door een groepje personen meerdere klappen. Hierna belandde de 21-jarige in het water langs de Oosterkade. Het slachtoffer kon niet op eigen kracht uit het water komen. Enige tijd later passeerde de getuige, die zijn dorpsgenoot in het water aantrof. Het lukte hem om de jongeman uit het water te krijgen. Het slachtoffer is voor nader medisch onderzoek naar het ziekenhuis gebracht. Vermoedelijk heeft de 19-jarige gekneusde ribben en een hersenschudding opgelopen. De politie stelt een onderzoek in naar de mishandeling en is zeer te spreken over de reddingsactie van de getuige.

112regioflits

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.