Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

S∙T∙A∙R pakt uit met kerstmarkt in Dickens stijl

STADSKANAAL – Versierd station, gezellige perrons en een kerstmarkt bij Museumspoorlijn S∙T∙A∙R in Stadskanaal . Het gaat allemaal gebeuren op zondag 16 december vanaf 11.00 uur in de rijtuigenloods van de Museumspoorlijn.

Lokale ondernemers brengen hun producten aan de man en de kramen zijn in kerstsferen aangekleed. Om de sfeer te vergroten zijn er verschillende activiteiten. Zo is toneelvereniging UDI aanwezig om de Charles Dickens stijl tot uitdrukking te laten komen en er worden Christmas Carols gezongen.  Op het horeca plein worden warme, waaronder snacks en Glühwein, en koude dranken verkocht. De Museumspoorlijn zet ook in kerst versierde en verwarmde rijtuigen in voor 3 retourritten met de stoomlocomotief, vanuit Stadskanaal richting Musselkanaal. In de barwagen zijn ook hier warme en koude dranken verkrijgbaar.

Alles over de vertrektijden, prijzen en meer over de kerstmarkt leest U in de RTVS uitgaansagenda.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.