Direct naar de inhoud.

Man gearresteerd na uit de hand gelopen verkeersruzie

  • door:
  • op:

STADSKANAAL – Afgelopen zondagavond is aan de Opsplitting in Stadskanaal een man mishandeld door zijn buurman. De mishandelde man had gezien hoe een vrouw tegen zijn auto was gereden. De man sprak de vrouw daarop aan, waarna zij naar huis ging.

De 33-jarige vriend van de vrouw kwam vervolgens verhaal halen. Hij sloeg en trapte het slachtoffer tegen zijn hoofd. Een getuige zag dit en wist de vechtersbazen uit elkaar te halen. De gewaarschuwde agenten hadden vervolgens moeite om de agressieve man aan te houden. Met gebruik van gepast geweld is de man gearresteerd voor zware mishandeling en vervolgens meegenomen naar het cellencomplex in Groningen.

Het slachtoffer is per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis met een bloedende hoofdwond. De politie zal een nader onderzoek instellen naar het incident.Ambulance-donker-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal