Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Botsing Poststraat – Barkelastraat

Botsing Poststraat (f: Marc Dol / RTVS)

Botsing Poststraat (f: Marc Dol / RTVS)

STADSKANAAL – Een 71-jarige automobiliste uit Stadskanaal belandde zondagavond in een ziekenhuis na een aanrijding op de splitsing van de Barkelastraat en de Poststraat in haar woonplaats. De vrouw verleende waarschijnlijk geen voorrang aan een 19-jarige automobilist uit Stadskanaal. De 19-jarige bleek geen rijbewijs te hebben. De auto had hij naar zijn zeggen even van een vriendin ‘geleend’. De 71-jarige werd voor onderzoek opgenomen. Beide wagens moesten worden afgesleept. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeluk.

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.