Direct naar de inhoud.

Boosheid stijgt na zoveelste botsing Wildervank

  • door:
  • op:
Fotorechten Dennie Gaasendam

WILDERVANK – Maandagavond rond tien uur kwamen een personenauto en een bestelbusje met elkaar in botsing op het beruchte kruispunt C.W.Lubbersstraat, Nijverheidsstraat en de Apollolaan, Poststraat.

Het kruispunt is al vele jaren onderdeel van discussie in verband met de vele ongevallen op dit kruispunt. Het ongeval gebeurde hoogstwaarschijnlijk door een voorrangsfout. Genoeg is genoeg zegt Henk Robben uit Wildervank in het DvhN. Robben is oud-agent en heeft inmiddels al drie verkeersrapporten ingediend bij de gemeente Veendam. Nog steeds heeft hij geen antwoord gekregen.
Veel tijd in onderzoek
Al jaren achtereen kaart Robben aan om iets aan de gevaarlijke kruising te doen en steeds weer zegt de gemeente actie te gaan ondernemen. “Tot nu toe is er nog niets gebeurd”, aldus de oud-agent. Ook raadslid Pé Langen (VUK) die schuin tegenover het kruispunt woonachtig is ziet het ongeluk van maandagavond gebeuren. Ook Langen maakt zich kwaad. “Er is al heel veel tijd in onderzoek naar verbeteringen gestoken. De kruising moet worden aangepast. Zo gaat het niet langer”.
Pé Langen (partij VUK) bij de kruising enige jaren terug -advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal