Direct naar de inhoud.

Zwemtoernooi “De Kanaalstreek” groot succes geworden

  • door:
  • op:
Zwemtoernooi 'De kanaalstreek'.
Zwemtoernooi ‘De kanaalstreek’.

STADSKANAAL – Afgelopen woensdag heeft voor het eerst het zwemtoernooi “De Kanaalstreek” plaatsgevonden in het Pagedal in Stadskanaal. Het sport- en beweegteam van de gemeente heeft samen met de zwemverenigingen ZPC Stadskanaal en ZPC Nova de basisschoolkinderen uit de gemeente uitgenodigd voor een zwemtoernooi. Op deze manier promoten we de zwemsport en de zwemverenigingen en proberen we meer kinderen in beweging te krijgen en te houden, aldus Marianne Postma, sportconsulent huis voor de sport.

Dat het toernooi serieus werd aangepakt bleek wel uit de kinderen die voorafgaand aan het toernooi gratis hebben meegetraind bij de club! Het toernooi zelf was een succes, ruim 60 kinderen hebben meegedaan aan verschillende afstanden en hebben zo kennis gemaakt met de zwemsport.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal