Direct naar de inhoud.

De Horsten helpt verenigingen

  • door:
  • op:
De Horsten F: Hand de Jonge

MUSSELKANAAL – Zwembad De Horsten in Musselkanaal blijft, vanwege het coronavirus, in de maand mei dicht. Het zwembad gaat kijken hoe andere zwembaden in het land de organisatie voor de anderhalve metersamenleving in orde krijgen. Het zwembad werkt er aan om op 12 juni open te kunnen voor bezoekers. De abonnementen en strippenkaarten zijn al vanaf 1 juni te koop.

Nu het zwembad nog niet open is en de ligweide naast het zwembad ook niet gebruikt wordt, heeft het zwembad in overleg met de gemeente afgesproken dat de ligweide gebruikt mag gaan worden door scholen en verenigingen. MSK Volleybal e MSK Gym hebben aangegeven daar graag gebruik van te maken. De verenigingen en scholen kunnen zich nog steeds aanmelden via zwembaddehorsten@gmail.com. Hier kunnen de contactgegevens achter gelaten worden en neemt een bestuurslid contact op.

Er is een protocol van de zwembadenbranche voor verantwoord zwemmen. Het zwembad probeert om zo duidelijk mogelijk te maken hoe dat gaat gebeuren in het Musselkanaalse zwembad.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal