Direct naar de inhoud.

Wederom schade door ondeugdelijke verlichting pleinlijn

foto: Media Stadskanaal.nl
foto: Media Stadskanaal.nl

STADSKANAAL – Afgelopen donderdagnacht om drie uur heeft er wederom een ongeval plaats gevonden tussen een auto en  pinguïns die als weg markering geplaatst staan op en langs het pleinlijn in het centrum van Stadskanaal. Deze keer t.h.v. het oude postkantoor aan de Continentenlaan. De verlichting op een deel van pleinlijn is al maanden kapot en hierdoor gebeuren er regelmatig kleine aanrijdingen. Pleinlijn is de route door het centrum en wordt onder meer verlicht door ‘pinguïns’, kleine paaltjes die ’s avonds en in het donker worden verlicht. De lokale partij D66 heeft inmiddels kritische vragen gesteld over het functioneren hiervan.

Via 112regioflits

Eén reactie op “Wederom schade door ondeugdelijke verlichting pleinlijn”

  1. Fout ligt bij Enexis, die maken er geen prioriteit van om de kabels in de grond goed aan te sluiten, om de vorst? Kom op zeg ! Dan verwarm je die grond toch, of isoleert die een aantal dagen, zo die zit die vorst niet! Gewoon alle schade verhalen op Enexis dus!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-