Direct naar de inhoud.

Tien maanden na groot verkeersongeval op N34 bij Borger, nóg een dode

  • door:
  • op:
Het ongeluk op de N34 bij Borger in mei 2021 F: Persbureau Drenthe

BORGER – Eind mei 2021 was er een groot ongeluk op de N34 bij Borger. Een 24-jarige man uit Dalen reed met grote snelheid achterop de auto van een vrouw. Op het moment van het ongeluk overleden vier personen. De 68-jarige vrouw was niet een van deze vier personen en werd met spoed naar het UMCG gebracht. Nu, tien maanden later, is de vrouw alsnog overleden in het ziekenhuis. 

Familie bevestigt dat aan Dagblad van het Noorden. De vrouw overleed afgelopen week aan complicaties die waren ontstaan door het ongeluk. De Emmenaar is na het ongeluk nooit meer in haar huis in Emmen geweest. Na een verblijf in het ziekenhuis is zij nog naar een revalidatiecentrum gebracht. Onlangs moest ze opnieuw naar het UMCG waar ze maandag overleed aan complicaties.

 -advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal