Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Dode en zwaargewonde bij explosie Zincoat in Veenoord

brand_veenoordVEENOORD – Bij de explosie vanochtend bij de thermische verzinkerij Zincoat in Veenoord, zuidelijk van Emmen is een medewerker om het leven gekomen. Verder raakten twee personeelsleden gewond, waarvan een ernstig. De identiteit van de slachtoffers is nog niet bekend gemaakt.

Door de explosie bij een bedrijfsoven even na acht uur ontstond brand. De brand woedde in een loods van het bedrijf aan de Boerdijk waar metaal onder grote hitte van een zinklaag wordt voorzien. Bij de brand kwam veel rook vrij maar geen andere schadelijke stoffen. De slachtoffers waren bij de oven aan het werk toen de ontploffing plaatsvond. Lees verder op: RTV Drenthe

 

Bron en foto:  RTV Drenthe

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.