Direct naar de inhoud.

Aanhouding na poging tot doodslag in Bellingwolde

  • door:
  • op:

StockphotoPolitieBELLINGWOLDE – De politie heeft dinsdagavond een 69-jarige vrouw uit Bellingwolde aangehouden op verdenking van poging doodslag.

De vrouw was die avond naar de woning van haar ex-schoonzoon gegaan aan de Hoofdweg. Hier deed een van de aanwezige kinderen open. Daar liet de vrouw een mes zien en liet weten dat zij haar ex-schoonzoon wilde neersteken. De man kwam met de vrouw in worsteling en kon haar de woning uitwerken en belde de politie. Toen agenten ter plaatse kwamen was de vrouw niet meer aanwezig. Zij troffen haar aan bij de huisartsenpost waar zij is aangehouden. Zij had enkele kleine verwondingen opgelopen. De vrouw is overgebracht naar het politiebureau en ingesloten in afwachting van het onderzoek.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal