Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Aanhouding na poging tot doodslag in Bellingwolde

StockphotoPolitieBELLINGWOLDE – De politie heeft dinsdagavond een 69-jarige vrouw uit Bellingwolde aangehouden op verdenking van poging doodslag.

De vrouw was die avond naar de woning van haar ex-schoonzoon gegaan aan de Hoofdweg. Hier deed een van de aanwezige kinderen open. Daar liet de vrouw een mes zien en liet weten dat zij haar ex-schoonzoon wilde neersteken. De man kwam met de vrouw in worsteling en kon haar de woning uitwerken en belde de politie. Toen agenten ter plaatse kwamen was de vrouw niet meer aanwezig. Zij troffen haar aan bij de huisartsenpost waar zij is aangehouden. Zij had enkele kleine verwondingen opgelopen. De vrouw is overgebracht naar het politiebureau en ingesloten in afwachting van het onderzoek.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.