Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Koperen dakgoten gestolen

koperdiefstalOude Pekela – De politie is op zoek naar getuigen of mensen die anderszins informatie hebben over de diefstal van koper van de brandweerkazerne aan de Burgemeestermeester Snaterlaan. De diefstal werd in de periode van 1 december en 3 december gepleegd.

Van het gebouw werd 19 meter aan koperen dakgoten weggenomen. In de afgelopen zomer van dit jaar werden ook al koperen regenpijpen weggenomen. U kunt de politie bellen via telefoonnummer 0900-8844. Wanneer u anoniem wenst te blijven dan kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem via telefoonnummer 0800-7000. Een 60-jarige inwoner van Oude Pekela deed aangifte.

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.