Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Brutale overval Action winkel in Oude Pekela

OUDE PEKELA – Drie gemaskerde mannen hebben vanochtend de Action aan de Feiko Clockstraat in Oude Pekela overvallen. Ze drongen rond 8 uur de winkel binnen en bedreigden personeel met een wapen. De medewerkers moesten geld afgeven. Daarna gingen de overvallers er in een kleine zwarte auto vandoor richting Winschoten. Het personeel van de winkel is erg geschrokken en krijgt slachtofferhulp.

De politie wil graag in contact komen met getuigen die voor of na de overval informatie hebben die belangrijk kan zijn voor het onderzoek. Uiteraard wil de politie ook graag in contact komen met mensen die anderszins informatie hebben over deze overval. Zij kunnen de politie bellen via telefoonnummer 0900-8844. Wanneer u anoniem wenst te blijven, dan kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem via telefoonnummer 0800-7000.

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.