Direct naar de inhoud.

Evert Idema (SP) ziet het liefst winkelcentrum in Musselkanaal

  • door:
  • op:
Evert Idema
Evert Idema

MUSSELKANAAL – Evert Idema is lijsttrekker van de SP afdeling Stadskanaal. Idema heeft veel op met het dorp Musselkanaal. Zo heeft hij ook zijn eigen ideeën over de leegstaande winkelpanden langs Het Stadskanaal. Idema wil het liefst af van de winkels in lintvorm. Dat vertelde hij afgelopen zaterdagmorgen in RTVS-actua. Iedema wil graag een bruisend centrum met gezellige winkeltjes in de vorm van een rondje.

Idema wijst ook op het succes van het nieuwe winkelcentrum in Ter Apel.  Volgens de SP-er gaan nu veel mensen uit de Drentse Monden juist hier winkelen in plaats van Musselkanaal. Dat doen ze omdat het makkelijk winkelt en gezellig is. Ook boodschappen doen via internet is een groot gevaar. “Dit moeten we een halt toeroepen. Met een gezellig winkelcentrum zoals in Stadskanaal en Ter Apel kun je verdere verpaupering in Musselkanaal tegengaan”, zegt Evert Idema.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal