Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Signalen over kinderlokkers Oost-Groningen niet concreet

politie_groningenOost-Groningen – Bij de politie zijn afgelopen dagen signalen binnen gekomen over een mogelijke kinderlokker in het Oostelijk deel van de provincie Groningen. Uiteraard pakt de politie dergelijk meldingen serieus en met voorrang op.

Het zou gaan om een man die vanuit een donkere auto kinderen zou aanspreken. Uit onderzoek tot nu toe is gebleken dat het vooral gaat om geruchten die zijn gehoord. Er zijn geen concrete meldingen binnengekomen en er is geen enkele aanwijzing dat er sprake is van strafbare feiten.

Mocht u of uw kind wel te maken krijgen met een mogelijke kinderlokker, meld u dat dan vooral bij de politie (0900-8844). Het kan nooit kwaad om alert te zijn en met uw kind in gesprek te gaan over het onderwerp kinderlokkers.

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.