Direct naar de inhoud.

Vrouw gewond na valpartij

  • door:
  • op:
Foto: M. Dol - RTV-S
Foto: M. Dol – RTV-S

STADSKANAAL – De hulpdiensten van Stadskanaal werden donderdagmiddag rond 17:30 uur gealarmeerd voor een noodsituatie aan de Overijsselselaan in Stadskanaal.

In een woning zou een vrouw zijn gevallen. De ambulance is met spoed ter plaatse gekomen. Omdat de deur niet geopend kon worden is de politie ingeschakeld. Zij hebben met een stormram geprobeerd de deur open te breken. Toen dit niet lukte wilden zij via de openstaande balkondeur proberen binnen te komen. Buurtbewoners hebben een ladder opgehaald, maar deze bleek achteraf niet nodig omdat de deur uiteindelijk toch geopend was.

Het ambulancepersoneel heeft zich over het slachtoffer ontfermd en haar met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Volgens onbevestigde bronnen had de vrouw al anderhalve week gewond in de woning gelegen.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal