Direct naar de inhoud.

Gratis zwemmen in het nieuwe zwembad Camping Wedderbergen

Zwembad Poelsnip
Zwembad Poelsnip

BELLINGWEDDE – Aankomende twee weekenden (20-21 en 27-28 september) kunnen alle inwoners van gemeente Bellingwedde tussen 10.00 en 17.00 gratis zwemmen in het nieuwe overdekte zwembad van Camping Wedderbergen. Het mooie weer en de toenemende vraag van nieuwsgierige buurtbewoners heeft de organisatie doen laten besluiten zwembad “Poelsnip” eenmalig openbaar te maken voor zwemfanaten uit de buurt. Naast de 14 pers. bubbelbank en de stroomversnelling, zal ook de grote glijbaan geopend zijn in beide weekenden. Ijsjes half geld.

wedderbergen-actie-zwembad-bellingweddeEen gratis entree kaartje kan gescoord worden door je naam (+ het aantal personen) door te geven onder de actiefoto op de facebookpagina van Camping Wedderbergen. Let op: Vanwege werkzaamheden aan de brug, navigatie naar Molenweg 2 s.v.p. instellen via het dorp Wedde.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-